Ferah banyo dekorasyonu nasıl olmalıdır?

Kadınların en titiz olduğu konulardan birisi de ev dekorasyonu hususudur diyebiliriz. Bu sebeple evlerimize dair her detaya dikkat etmekte ve büyük bir özen göstermekteyiz. Özellikle hijyen boyutunda dikkat etmemiz gereken mekanlardan birisi de banyolarımız olacaktır.

Olabildiğince çabuk kirlenmeyen mobilya türlerini kullanmamız gereken banyolarımızda, en önemli hususlardan birisi de alanın çok iyi değerlendirilmesidir. Tamamen bu düşünce üzerine kurulu olan ve hijyen düşüncesi doğrultusunda düzenlenecek olan banyolarda; dekorasyon çalışmaları nasıl yapılır, bu konuda bilgi vermeye çalışacağız.

İlk olarak zeminde olabildiğince az halı kullanmaya ve sadece giriş kısmında bir paspasa yer vermeye çalışmanızı önermekteyiz. Böylece banyolar daha geniş görünecektir, tabi ki zemin fayans olursa çok daha net bir şekilde bu görülebilecektir.

Bir sonraki aşamada eğer mümkünse çamaşır makinelerinizi farklı bir odaya koyarak, banyo alanınızı kısıtlamamanızı önerebiliriz. Eğer bahçeli bir eve sahipseniz ve bahçeniz de rahat davranmanız için yeteri kadar müsait ise geniş ve büyük camlara banyonuzda yer verebilirsiniz. Bu girişim hem hava sirkülasyonunu sağlayacak hem de daha ferah bir görünüm katacaktır.

Banyolarda doğal taş ve ahşap desenlerinden olabildiğince uzak durmanız da bir diğer tavsiyemiz olacaktır. Fakat sizinle paylaştığımız bu modelde, bu doğrultuda bir fayans kullanılmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşanmamış gibi görünüyor. Geniş ve büyük cam faktörü sanıyorum ki, doğal taş desenlerinin önüne geçebilmeyi başarmış.

İşte örnek alabileceğiniz banyo dekorasyonu örnekleri…

Ferah Banyo Dekorasyon Örneği

Ferah Banyo Dekorasyon Örneği

Comments (0)
Add Comment