Eser Yenenler ve Berfu Yıldız çiftine özel misafirler

Dört ay önce Kilyos’ta milyonlarca kişiye evlendiklerini duyurdukları şahane bir törenle dünya evine giren Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, ilk misafirlerini ağırladıklarını açıkladılar. Aradan geçen 4 ayın ardından evlerine ilk kez çok sayıda misafiri aynı anda çağıran ve güzel bir ziyafet veren çift, en yakın arkadaşlarıyla gece boyunca eğlendi.

Hayranları tarafından Eser Yenenler ile Berfu Yıldız ikilisinin uzun süredir birbirine yakıştırıldığı biliniyordu. Yaklaşık 1 yıl önce de birlikte yaşamaya başlayan ve neredeyse her zaman tatile ve eğlenmeye birlikte giden çift, 4 ay önce dünya evine girerek bu süreci resmiyete dökmüş oldular.

4 Ay Önce Güzel Bir Düğünle Evlendiklerini Duyurdular

Mart ayında evlenerek, evli ünlüler kervanına katılmayı başaran Eser Yenenler, eşi 2015 Miss Turkey 4.’sü Berfu Yıldız ile düzenli olarak sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yıldız ile Yenenler çiftinin bebeklerinin kış aylarında dünyaya geleceği konuşulmaya başlandı. Çiftin bebeklerinin özellikle Berfu Yıldız tarafından yapılan günlük paylaşımlarda net olarak belirginleşmeye başlaması, binlerce adet maşallah yorumu yapılmasına neden oluyor. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti de erkek olarak açıklandı.

İlk Misafirler Yakın Arkadaşları Oldu

En yakın arkadaşlarını misafirliğe çağırmaya devam eden eski BKM oyuncuları, özellikle Eser’in evinde eğlenceli saatler geçirdiler ve bu süreci her anıyla paylaştılar. Eser Yenenler ile Berfu Yıldız çiftinin yeni evlerinde ilk misafirleri arasında Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin çifti yer alıyor. Ayrıca sanat dünyasına yakın isimlerden bir tanesi olan Oğulcan Engin de özel misafirlerden biri olmayı başardı. İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen çifti de bu büyük eğlenceye katılan isimler arasında yer alıyor.

Comments (0)
Add Comment