Yasmin Erbil çarpıcı açıklamalarda bulundu

Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar ile birlikteliğinden olan kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden gelen yüzlerce soru arasından seçtiği bazı sorularla ilgili yanıtlar verdi. Özellikle Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar gibi bir dönemin en ünlü isimlerinin çocuğu olmanın kendisi için son derece büyük bir avantaj olduğu düşünülüyordu. Ünlü ismin yapmış olduğu yorum ise aslında bu durumun düşünüldüğü gibi çok avantajlı ve hayatın her alanında önde olmayı sağlayan bir sürece neden olmadığı şeklinde yorumlandı.

“Ünlülerin Çocuğu Olmak Dezavantaj”

Instagram üzerinden kendisine sorulan soruların bazıları için açıklamalarda bulunabileceğini açıklayan Yasmin Erbil, gelen yüzlerce soru arasında özellikle bazılarında çok dikkat çekici yorumlar yaptı. Bunlar arasında en dikkat çekici olan ise, ünlü isimlerin çocuğu olmanın hayatın geneli açısından avantajlı mı yoksa dezavantajlı bir durum mu olduğuyla ilgiliydi. Bu yoruma sanatçıların çocukları tarafından avantaj olarak sıralanabilecek pek çok durum açıklanırken, çok az sayıda dezavantajdan söz ediliyordu.

Yasmin Erbil ise herhangi bir liste yapmaksızın genel olarak baktığında aslında dezavantajlarının avantajlardan çok daha fazla olduğu yönünde bir yorum yaptı ve bu nedenle bir anda tepkileri üzerine çekti. Sosyal medya hesabında yapılan son yorumların büyük bir kısmı, verdiği yanıtla ilgili olduğu için özellikle sosyal medyada bu tarz yorumların binlerce kişiyi sinirlendirebileceği bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Oyunculuk Yapmayı Düşündüğünü Açıkladı

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil’in çocuğu olan Yasmin, babası ve annesinden gelen ünle ilgili dezavantaj yorumunu yaptıktan sonra, bir soruya daha yanıt verdi. Bu soruda ise kendisine oyunculuk yapmayı düşünüp düşünmeyeceği soruldu ve soruyu oyunculuk yapmayı istediğini belirterek yorumladı.

Comments (0)
Add Comment