Bu güçlü karışımla bağırsaklarınızı temizleyerek hızlı yağ yakın!

Kilo vermek için diyet yapan insanlar genellikle herhangi bir sonuç görmek için aylarca beklemek istemezler. Bazı durumlarda, diyet yapmanıza rağmen vücudunuzda gerekli değişimleri göremediğinizde diyetinize son vermeyi bile düşünebilirsiniz.

Bu nedenle yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiğinizde diyetinizin süreklilik arz etmesi için kendinizi iyi hissetmeniz oldukça önemlidir. Birçoğumuzun bilmediği ve dikkat etmediği şey, kolonumuzda mukus birikimine neden olan bazı yiyeceklerin çok kolay sindirilemediğidir.

Kolonda mukus birikirse bu mukuslar enerji kaybı, kilo alımı ve hatta baş ağrısı gibi çok sayıda soruna neden olabilir. Bağırsak sürecini iyileştirmek sadece genel sağlığınızı iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda yağ yakımı ile kilo verme sürecini de hızlandırabilir.

Kolonunuzdaki bu temizleme prosedürünü uygulamak için yapmanız gereken tek şey sebze veya taze meyveler yemek, beslenmede lif ve diğer besinler açısından zengin gıdaları hayatımıza dahil etmektir.

İyi dengelenmiş bir diyet, kolon temizliğine yardımcı olur, ancak temizlik işlemini hızlandırmak için başka bir seçenek daha vardır; O da elma temelli bir tariftir.

Elma

Lif bakımından zengin olan elma, açlığı bastırmaya ve toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Bu süreçte kabızlığı önlemek için bol bol su içmeniz gerektiğini unutmayın.

Keteh Tohumu

Elmaya ek olarak, keten tohumu da tüketmeniz önerilmektedir. Gastrik boşalmayı geciktirmeye yardımcı olarak sindirim sistemindeki besinlerin emilimini geliştirme gücüne sahiptir. Keten tohumu, antioksidan görevi gören ve kalp hastalığını önleyen özellikler içerir.

Chia Tohumu

Keten tohumu ve elmaya ek olarak, lif açısından zengin olan, sağlıklı bir sindirim sistemini destekleyen ve aynı zamanda kilo vermeye yardımcı olan chia tohumuna da kesinlikle mutfağınızda yer açmalısınız. Chia tohumu zayıflatıcı özelliklerinin yanı sıra ayrıca sağlıklı bir kalp için de harika bir besindir.

Öyleyse, bu üç besini düzgün bir şekilde nasıl karıştıracağınızı ve kilo vermek için diyetinizde anlamlı bir şekilde nasıl kullanacağınızı anlatalım.

Kolonu Hızlı Temizleyen Karışım

Malzemeler;

  • 1 orta boy elma
  • 1 yemek kaşığı taze çekilmiş keten tohumu
  • 1 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 tatlı kaşığı organik bal
  • 1 su bardağı su

Hazırlanışı;

Chia tohumları hariç tüm malzemeleri blendardan geçirin. 1 yemek kaşığı chia tohumunu ekleyin ve karışımın yaklaşık beş dakika dinlenmesine izin verin veya chia tohumlarının şişmeye başladığını görene kadar bekleyin.

Ne kadar kolay olduğunu görüyorsunuz değil mi? Bu karışım, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak ve kilo verme sürecini hızlandırarak sindirim sisteminizi etkili bir şekilde temizlemenize yardımcı olacaktır.

Bu karışımı günlük diyetinize ekleyerek gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

Kolonunuzu temizleyen ve yağ yakımınızı hızlandıran bu karışımı siz de diyetinize ekleyerek sonuçları yorum kısmından bizimle lütfen paylaşın.

Comments (0)
Add Comment