Doktor Mehmet Öz’den mucizevi etkili ve hızlı zayıflatan içecek tarifi

Amerika’da yaşayan ünlü Dr. Mehmet Öz kadınların bu yakınmalarını giderecek  vücudumuzu tek bir kas hareket ettirmeden yağ yakma moduna dönüştürecek,  basit ve inanılmaz lezzetli zayıflatıcı etkisi yüksek bir içecek tarifini önerdi.

Sağlıklı beslenme ve egzersiz her zaman uzun vadede kilo vermenin en iyi yolu olsa da, Dr. Öz’ün bu yağ yakıcı içeceği kilo vermeyi hızlandırabilir. Tek yapmanız gereken her yemekten önce bir bardak tarifi aşağıda verilen içeceği içmek.

Dr. Öz’ün mucizevi olarak nitelendirdiği içecek tamamen doğal malzemelerden yapılır. Her birinin araştırmaları kanıtlanmış, yağ yakıcı faydaları vardır. Bu malzemeler bir araya geldiğinde mucizevi etkileri ortaya çıkmaktadır.

Tarifi paylaşmadan önce, greyfurt, elma sirkesi ve baldan oluşan ana malzemelerin faydalarından bahsedelim.

Greyfurt / Portakal / Ananas Suyunun Faydaları

Greyfurt / Portakal / Ananas Suyunun Faydaları

Greyfurt gibi asidik meyvelerin yağ yakmaya yardımcı olabileceği düşünülmektedir. Greyfurt diyetini kim unutabilir? Şimdi gittikçe daha fazla araştırma bu teoriyi destekliyor ve greyfurtun güvenilir bir diyet besini olduğu söyleniliyor.

En büyük neden greyfurtun yağ hücrelerini yakma yeteneği değil, bu meyvelerin içerdiği C Vitamini seviyesiyle ilgilidir. Dr. Oz, daha yüksek C vitamini seviyesine sahip kişilerin, daha düşük seviyelere sahip olanlardan yüzde 30 daha fazla yağ yaktığını söylüyor.

Elma Sirkesinin Yararları

Elma Sirkesinin Yararları

Elma sirkesi,  vücudunuzun yağ yakma yeteneklerini arttırmaktan daha fazlasını yapar  . Bağırsak sağlığınızı iyileştirmeye ve mide rahatsızlıklarını hafifletmeye yardımcı olabilir, soğuk algınlığı, sinüs enfeksiyonları ve alerji semptomlarıyla savaşmaya yardımcı olur ve hatta kanserle savaşmada etkili sonuçlar verir.

Bu mucizevi iksirin faydaları gerçekten sonsuz ve bu lezzetli içecek karışımına eklemek, onu kullanmanın sadece bir yoludur.

Balın Faydaları

Balın Faydaları

Antioksidan etkisine sahip organik bal, toksinlerin atımını sağlarken, içerdiği vitamin, mineral, enzimler ile metabolizmayı hızlandırarak, kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Ham balın içeriğindeki mineraller, B vitaminleri ve enzimler, metabolizmanın çalışması için son derece önemlidir. Özellikle sabah aç karna tüketilen 1 tatlı kaşığı ham bal, tarçın ve ılık su bağırsaklarımızın düzenli çalışmasını sağlarken, verdiği tokluk hissiyle, daha az yememizi sağlar

Doktor Mehmet Öz’den mucizevi etkili zayıflatıcı içecek tarifi

Dr. Oz’un Zayıflama İçeceği Tarifi

Malzemeler;

  • 1 bardak taze sıkılmış  greyfurt suyu (tercihen portakal veya ananas suyu da olabilir)
  • 2 çay kaşığı organik elma sirkesi
  • 1 çay kaşığı organik bal

Dr. Oz tüm malzemeleri karıştırarak bu zayıflatıcı etkili  içeceği her yemekten önce  bir bardak içmeyi öneriyor. Bal,  isteğe bağlı olsa da, içecek oldukça asidik olduğu için çok hoş bir tatlılık katıyor. Bal bu karışımda sadece 20 kalori kadardır. Dr.Oz, her öğünden önce bunlardan birini içmenin yağ yakmaya ve iştahı azaltmaya yardımcı olacağını söylüyor.

Comments (0)
Add Comment