Daha güzel görünmek için 5 altın kural!

Güzel ve bakımlı olmak için tonlarca para harcamak gerekmiyor. Yapılması gereken 5 basit uygulama ile her daim genç ve bakımlı kalabilirsiniz.

Kırılmış pudraları atmak yerine boş bir pudra kutusunda toplayın ve fırça yardımı ile onları kullanmayı deneyin. Pudra kullanımından önce de cildinizi mutlaka peeling ile temizleyin. Ciltte birikmiş yağlar varsa pudra sürüldüğünde bunlar belli olacaktır.

Yağlı Saçlar İçin Bebek Pudrası

Çok yağlı saçlarınız var ancak saç yıkamaya vaktiniz yoksa bebek pudrası sizin imdadınıza yetişecektir. Tarağınıza ya da saç dibinize bebek pudrası serpin ve beyazlık kaybolana kadar taramaya devam edin. Bu saçınızdaki yağı azaltacaktır.
Parfümler durdukları yerde uçarlar veya koku etkilerini kaybedeler. Parfümlerini buzdolabında saklayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Azalan eyeliner üzerine göz damlası damlatınız ve ömrünü uzatınız. Epilatör için büyük harcamalar yapmaktan kaçınmayın. Cildinizin yıpranmaması için kaliteli bir epilatör şarttır.

Güzel olmak bir sır değildir ve bunun için çok para harcamaya gerek yoktur. Basit ve pratik uygulamalar ile var olan güzelliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Comments (0)
Add Comment