Kalçalarınızı ön plana çıkartacak 6 tüyo

Kilosu, yaşı, mesleği, ilgi alanları fark etmeksizin her kadın görünümünde ara ara değişiklik yapmak ister. Doğuştan kıvrımlı hatalara sahip olmayan kadınlar da bir istisna değildir. Düzenli olarak spor yapmak her zaman istediğimiz o kıvrımları elde etmemize yardımcı olabilir ancak kimi zaman bu kadar bekleyecek sabrımız yoktur.

Bu yüzden vücudunuzun mükemmelliğini ön plana çıkartacak ve istediğiniz vücut kısımlarının daha da çekici görünmesini sağlayacak 6 tüyoyu sizin için derledik.

Belinize Odaklanın

1- Belinize Odaklanın

Kalçalarınızın muhteşem görünmesini istiyorsanız giyeceğiniz parçaların bel kısmına çok önem göstermelisiniz. Beliniz ne kadar ince görünürse, kalçalarınız da o kadar mükemmel görünür. Özellikle bel bölgenizi gizleyen şekilsiz kıyafetlerden mutlaka kaçınmalısınız.

Bacaklarınıza Odaklanın

2- Bacaklarınıza Odaklanın

Eğer kalçalarınızın ön plana çıkmasını istiyorsanız her zaman güzel bacaklarınızı sergilemekten tereddüt etmemelisiniz. Bu modanın en bilinen kurallarından birisidir.

Kalem veya Tül Etekler Tercih Edin

3- Kalem veya Tül Etekler Tercih Edin

Kalem etekler icat edildiğinden beri her kadının gözdesi oldular ve her dolaba sızdılar. Bu etekler kadın vücudunun güzelliğini kolayca ortaya çıkartıyor ve özellikle bedenin alt kısmını çok çekici gösteriyor. Elbette tül eteklerin avantajlarını da unutmamak gerekiyor.

Yatay Çizgilerden Faydalanın

4- Yatay Çizgilerden Faydalanın

Birbiri ile zıt renklerde yatay çizgilere sahip elbiseler ve etekler vücudu daha zarif ve kadınsı göstermeye yardımcı oluyor. Bu gibi şekiller kalçaların daha hacimli görünmesini sağlarken kıvrımlarınızı da kolayca ortaya çıkartıyor.

Beli Açık Etekler veya Şortlar Giyin

5- Beli Açık Etekler veya Şortlar Giyin

Belinizi açık bırakmak bel bölgenizi ortaya çıkartır ve kot şortlar istediğiniz bölgeyi son derece güzel bir şekilde vurgular. Tercih edeceğiniz eteğin boyutunun ne çok kısa ne de çok uzun olmamasına özen gösterin. Orta boydan biraz kısa etekler kalçalarınızın daha büyük görünmesine ve sanki kum saati tipinde vücudunuz varmış gibi bir izlenim yaratmasına yardımcı olur.

Vücudunuza Oturan Parçalar Tercih Edin

6- Vücudunuza Oturan Parçalar Tercih Edin

Esnek malzemelerden yapılmış elbise, etek ve kot vücudunuz hatlarını kolayca ortaya çıkartacaktır. Bu türdeki malzemeler özellikle kalçalarınızı sıkılaştırır ve daha yuvarlak gösterir. Bu kombinlerinizi topuklu ayakkabılar veya sandaletler ile tamamladığınızda ise kimsenin gözlerini üzerinizden alamayacağına emin olabilirsiniz.

Kalçalarınızı ön plana çıkartmaya yardımcı olacak moda tüyoları bunlar. Peki, sizin bu konu hakkında bildiğiniz ve paylaşmak istediğiniz bilgiler var mı? Bunları yorum yaparak bu yazıyı okuyan diğer kadın okuyucularımızla ve editörlerimizle paylaşabilirsiniz.

Comments (0)
Add Comment