Olduğunuzdan daha uzun görünmek için 10 tüyo

Her kadın modaya ve giyimine önem verir. Ne yazık ki ülkemiz kadınları genel olarak kısalar ve tam da bu yüzden daha uzun görünmek için çeşitli tüyolara ihtiyaç duyuyoruz. İşte, olduğundan biraz daha uzun görünmek isteyenler için oldukça faydalı 10 tüyo.

V Yaka Bluzlar

1- V Yaka Bluzlar

V yaka bluzlar veya tişörtler boyun bölgesini açarak, tüm bedenin bir bütün olarak daha zarif ve uzun görünmesini sağlıyor. Daha uzun görünmek için balıkçı yakaların aksine V yakaları tercih etmelisiniz. Yine eğer kumaşı hafifse ve boynunuzu tamamen kapatmıyorsa, kapüşonlu modelleri de tercih edebilirsiniz.

Uzun Yırtmaçlar

2- Uzun Yırtmaçlar

Yırtmaç hem yüksek topuklularla hem de günlük ayakkabılarla oldukça hoş görünüyor. Ancak unutulmaması gereken bir nokta var. Hafif kumaşlardaki yırtmaçlar sizi oldukça uzun gösterebilirken, ağır kumaşlardaki yırtmaçlar bu etkiyi vermeyebiliyor. Herkese yakışan yandan yırtmaçlı elbise veya etekleri tercih edebilirsiniz. Üstelik, bu sezon çok da modalar.

İspanyol Paçalar

3- İspanyol Paçalar

Bu kesim parçalar hem minyon hem de uzun boylu kadınlar için oldukça kullanışlı. Bu kesimler bacaklarınızı daha uzun göstermelerinin yanı sıra hemen hemen her etkinlik için de tercih edilebilirler. Eğer ince bir fiziğiniz varsa her türlü modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ancak eğer kıvrımlı bir vücudunuz varsa pantolonunuzun dizinizden başlayarak genişlediğinden emin olun

Yüksek Pantolonlar

4- Yüksek Pantolonlar

Bir dönem çok popüler olmasına rağmen düşük bel pantolonlar daha uzun görünmek için arayışta olanların can düşmanıydı. Eğer görüntünüzde birkaç santim kısalma olmasını istemiyorsanız yüksek belli pantolonlar tercih etmelisiniz. Yüksek bel pantolon, şort veya kapri bacaklarınızı ve vücudunuzu daha uzun gösterecektir. Ancak bu kuralın etekler için geçerli olmadığını da bilmelisiniz.

Beli Açık Uzun Etekler

5- Beli Açık Uzun Etekler

Bu parçalar özellikle önemli bir etkinliğe giderken muhteşem seçimler. Belinizi açık bırakacağınız zamanlar uzun etek tercih ederek olduğunuzdan daha uzun ve ince görünebilirsiniz. Ancak böyle bir kombinde seçeceğiniz kumaşın da oldukça büyük bir etkisi var. Hafif veya ağır kumaş hemen hemen her etkinlik için giyilebilir ancak kottan yapılmış bir kombin can düşmanınız olabilir.

Dikey Çizgiler

6- Dikey Çizgiler

Dikey çizgiler daha uzun görünmek için arayışta olanların can kurtarıcısıdır. Hem daha zarif hem de daha uzun görünmenize yardımcı olurlar. Tercih edeceğiniz çizgiler istediğiniz renklerde ve kalınlıklarda olabilir. Dikkat etmeniz gereken tek bir kural var, o da genel kombininizde 2 ya da 3’ten fazla farklı renk kullanmamanızdır.

Nötr Ayakkabı Rengi

7- Nötr Ayakkabı Rengi

Elbette daha uzun görünmek isteyenler için topuklu ayakkabılar çok kullanışlı ancak ne yazık ki her topuklu ayakkabıda istenilen sonuç elde edilemiyor. Kalın ve canlı renklerdeki ayakkabılar dikkati vücudun alt kısmına çekerken, pastel tonlardaki ayakkabılar bacaklarınızı daha uzun göstermeye yardımcı olur. Özellikle sonbaharda ayak bileğinde biten botlar giymelisiniz çünkü uzun boğazlı botlar daha kısa görünmenize neden olur.

Tulumlar

8- Tulumlar

Tulum giymekten çekinmemelisiniz. İster zayıf ister kilolu olsun, tulumlar herkes için uygundur. Aynı zamanda kombininizi bir bütün yapar. Unutulmaması gereken şey ise tulumların bel bölgenizi ön plana çıkarması gerektiğidir. Kalçalarınızı ön plana çıkartan kesimlerden kaçınmalısınız.

Mini Etekler

9- Mini Etekler

Mini etekler doğru seçildiklerinde boyunuzu oldukça uzun gösterebilirler. Eğer daha uzun görünmek istiyorsanız dar eteklerden uzak durmalısınız. Yüksek belli mini etekler ister topuklular ister normal ayakkabılarla giyilsin, sizi olduğunuzdan daha uzun gösterirler.

Pantolon ve Ayakkabı Kombini

10- Pantolon ve Ayakkabı Kombini

Pantolon veya tayt giyerken, giydiğiniz parça ile aynı renkte bir ayakkabı giymeniz çok önemli. Unutmayın ki çok canlı renklerdeki taytlar genellikle görünümünüzü etkilerken, mat tayt ve pantolonlar görünümünüzü bütünleştirir ve daha uzun görünmenize yardımcı olur. Özellikle siyah ayakkabılar ile siyah pantolon/tayt kombini işinize çok yarayacaktır.

Daha Uzun Görünmek İçin Sizin Bildikleriniz Neler?

Yukarıda daha uzun görünmek içinfaydalanabileceğiniz 10 tüyoyu paylaştık. Peki sizin bu konuda paylaşmak istediğiniz şeyler var mı? Bunları yorum yaparak bizlerle ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz.

Comments (0)
Add Comment