Türkan Şoray göz makyajının püf noktaları neler, nasıl yapılır?

Hepimizin hayranı olduğu ve her kadının yapabilmeyi çok istediği o muhteşem göz makyajını artık siz de biliyor olacaksınız. Türkan Şoray göz makyajı nasıl yapılır sorusunun yanıtlıyor ve sizin de bu etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlıyoruz. Pek çok kişi bu göz makyajının çok zor olduğunu ya da çok fazla sayıda makyaj malzemesi ile yapıldığını düşünür. Oysa sadece birkaç malzeme ve biraz dikkat ile bu popüler göz makyajını yapabilirsiniz.

Türkan Şoray Göz Makyajı için İpuçları

Türkan Şoray Göz Makyajı için İpuçları

Türkan Şoray göz makyajı için öncelikle ihtiyacınız olan malzemeleri bir araya toplayın. Malzemeler siyah göz kalemi, ince far fırçası, siyah mat göz farı, beyaz göz kalemi ve rimel. Malzemeleri tamamladıktan sonra makyaja geçebilirsiniz. Önce kirpik diplerinden başlayarak gözünüze kalem çekin. Kirpik diplerinin çok yoğun olması gerekiyor. Far fırçası ile göz kalemini çok hafif şekilde dağıtın. Ancak kirpik diplerini dağıtmayın, bu bölümün net ve yoğun kalması gerekiyor.

Siyah far kullanarak önce kirpik diplerini yoğunlaştırın. Ardından kenarlara doğru hafifçe uzatarak gözlerinizin daha iri görünmesini sağlayın. Göz içerisine beyaz kalem sürün ancak abartmayın. Beyaz kalem belli belirsiz olmalı! Göz altına da ince bir şerit halinde kalem sürün. Son olarak rimel uygulamasına geçin. Rimeli istediğiniz kadar abartabilirsiniz. Ancak üst kirpiklerinize dilediğiniz kadar sürebiliyor olsanız da alt kirpiklerinize rimeli çok yoğun sürmeyin. İşte makyajınız hazır!

Comments (0)
Add Comment