Yüzünüzü güzelleştiren ve kırışıklıkları gideren 9 egzersiz!

Yüzünüzü güzelleştiren ve kırışıklıkları gideren 9 egzersiz! Yüze uygulanan egzersizler, doğal ve acısız yöntemlerle daha genç görünmenize imkan tanır. Kozmetik ve cerrahi uygulamaların tersine, yüz egzersizleri kasları güçlendiren, kan dolaşımını da iyileştirir. Bu egzersizler kalıcı etkileri ile uzun süre yarar sağlayan ergersizlerdir. İstenmeyen çizgileri ve kırışıklıkları gidererek yüzünüzün incelmesini kısa sürede sağlayacak ve güzelliğinize güzellik katacak bu egzersizleri mutlaka deneyin.

Yüzünüzü güzelleştiren ve kırışıklıkları gideren 9 egzersiz!

Yüzünüzü güzelleştiren ve kırışıklıkları gideren 9 egzersiz!

1-  Önce, avuçlarınınızı şakaklarınızın üzerine koyun ve gözlerinizi kapatın. Şimdi alın derisini yanlara doğru hafifçe gerin ve dilinizi mümkün olduğu kadar dışarı çıkarın. Bu pozisyonda kalın, birkaç saniye burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefes verin ve rahatlayın.

2- Avuçlarınızı çenenizin her iki tarafına çene hattı boyunca yerleştirmelisiniz. Ardından, çenenizi hafifçe yukarı doğru iterek boyun kaslarınızda direnç oluşturun. Ve kafanızı dik tutmayı unutmayın! Bir kaç saniye bu pozisyonda kalın ve sonra bırakın.

3- İşaret ve orta parmaklarınızı burnunuzun hemen yanına koyun. Ağzınızı hafifçe açın ve alt dudağınızı içe doğru, dişlerinize doğru kıvırın. Bu pozisyonda iken, alt dudağınızı aynı şekilde tutarak, mümkün olduğu kadar ağzınızı geniş açıp gülümsemeye çalışın

4- Sağ elinizin işaret parmağını, orta parmağını ve yüzük parmağını ağzınızın ve sol avucunuzu sol yanağınızın üstüne koyun. Şimdi burundan derin bir nefes alın ve ağzınızı kapalı halde sol yanağınıza bastırırken yanaklarınıza doğru üflemeye çalışın. 2-3 saniye böyle durun ve sonra bırakın.

Kırışıklıkları gideren 9 egzersiz!

5- Parmaklarınızı gözünüzün üstüne ve altına koyarak V şeklini oluşturun. Gözleriniz orta ve yüzük parmakları arasında, işaret parmağı ile orta parmak kaşların üstünde, ve yüzük ile serçe parmağı gözlerinizin altında olmalıdır. Buradan, derinizi parmaklarınızla yukarı ve aşağı doğru hafifçe gerin, bir saniye öylece kalın ve sonra başlangıç ​​pozisyonuna geri dönün.

6- Ellerinizi gevşek şekilde yumruk yapın ve üst dudağınızın üstüne koyun. İşaret parmaklarının burun deliklerinin hemen altında olması gerekir. Burnunuzun altındaki deriyi yavaşça aşağıya doğru germeye başlayın, bir süre öyle bekleyin ve başlangıç ​​pozisyonuna geri dönün. Her zaman olduğu gibi, 30 saniye boyunca aynı şeyi yapıp egzersizi bitirin.

Tüm Egzersizleri Sonuna Kadar Uygulayın!

7- Eğer bu egzersizi denemeye niyetiniz varsa, avuçlarınızı, parmaklarınız geriye bakacak şekilde yanaklarınızın üstüne koyun. Ağzını açın ve dilinizin ucunu damağınıza dayayın. Daha sonra, dilinizi damağınıza doğru iterken, yüz derinizi burnunuzun kenarından iki yana dikkatlice gerin.

8- Avuçlarınızı şakakların üstüne getirip elleri hafifçe kafa derinize doğru itin. Her şeyi doğru yaparsanız, alnınızda ve biraz da gözlerin altında bir gerginlik hissetmeniz gerekir. Bu hareketi 20-30 saniye devam ettirin

9- İşaret, orta, yüzük parmaklarınızı kaşlarınızın üzerine koyun ve gözlerinizi kapatın. Kaşlarınızı, göz kapaklarının üzerindeki bölgede hafif bir gerilme hissedene kadar yukarı doğru itin ve ardından ilk pozisyona dönün. Yaklaşık 30 saniye aynı şeyi yapmaya devam edin ve yüz egzersizlerini böylece tamamlayın!

CiltGüzellik
Comments (0)
Add Comment