Ender Saraç’dan 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Diyet Listesi – Ender Saraç’ın açıklamış olduğu 1 ayda 8 kilo verdiren diyet ender saraç diyet programında 3 günlük diyetin sürekli olarak 1 ay boyunca tekrarlanarak uygulanması sonucun başarılı olması açısından son derece önemli görülmektedir.

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Diyet Listesi

1. Gün Diyet Programı

Haftanın ilk günü olmasından dolayı pazartesi günü diyete başlayacaklar için 1. gün diyet programının başlangıcı kabul edilmektedir.

Sabah

İnce dilimlenmiş iki adet tam buğday ekmeği, yarım ekmek yağsız tost, roka, maydanoz, tere, yeşil soğan ve tuzsuz zeytin kahvaltılık olarak tüketilmesi önerilenler olarak yer almaktadır.

Ara öğün olarak elma veya ayva yenmesi tavsiye olunmaktadır.

Öğle

Az yağlı bir porsiyon sebze yemeği, bir kâse yoğurt, bir dilim kepek ekmeği önerilmektedir.

Ara öğün olarak üç dört adet kuru kayısı yemek tavsiye edilenler arasında gelmektedir.

Akşam

150 gr balık veya ızgara tavuk göğsü, bir porsiyon çoban salatası, bir dilim tam buğday ekmeği önerilmekte ve ara öğün olarak bir bardak ayran içilmesi veya bir adet portakal yenmesi tavsiye edilmektedir.

1 Ayda 8 Kilo Verdiren Diyet Listesi 2. Gün Diyet Programı

2. Gün Diyet Programı

Ender Saraç Hoca’nın haftanın ikinci günü olmasından dolayı salı günü diyeti olarak da yer alan 1 ayda 8 kilo verdiren diyet Murat Topoğlu diyet programında ise şunlar yer almaktadır.

Sabah

iki adet yumurta akı ve bir adet yumurtanın sarısıyla yapılmış omlet, bir dilim kepek ekmek, domates ve salatalık yer almaktadır. Ara öğünde bir bardak süt içilmesi tavsiye edilmektedir.

Öğle

Az yağlı ızgarada dana bonfile, bol yeşillikli salata, bir dilim tam buğday ekmeği yer almaktadır. Bunun yanında ara öğün olarak mevsim meyvelerinden sıkılmış taze meyve suyu da içilmesi gerekmektedir.

Akşam

Bir kâse ezogelin veya kırmızı mercimek çorbası, ton balık ve salatası, bir dilim tam buğday ekmeği önerilmektedir.

Ara öğün olarak ise yağsız meyveli yoğurt tüketilmesi tavsiye edilen diyet programının ikinci gün besin kaynakları olarak kendini gösterir.

3. Gün Diyet Programı

3 günlük diyet programının son günü çarşamba gününde de yeni diyet programı uygulandıktan sonra perşembe gününde yine pazartesi günündeki yani diyet programının ilk günündeki listeye dönülerek bu şekilde tam bir ay dönüşümlü diyet programına riayet edilerek 1 ayda 8 kilo verdiren diyet listesi faydası gerçekten de görülecektir.

Sabah

İki adet çilek, dört adet fındık, dört kaşık yulaf ezmesi bunun yanında ara öğünde kuru kayısı, incir ve de bir avuç badem tüketilmesi önerilmektedir.

Öğle

Domates ve biberli bulgur pilavı, sekiz yemek kaşığı etsiz nohut yemeği ile bir kâse cacık öğle yemeği diyet listesinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra yeşil elma, greyfurt veya kivi ara öğün olarak tüketilmesi gerekmektedir.

Akşam

Sebze çorbası, bir porsiyon tavuklu mantar sote, bir porsiyon mevsim salatası ve bir dilim tam buğday ekmeği akşam yemeği öğünü olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bunun yanı sıra ara öğün olarak zencefilli bir bardak süt içilmesi tavsiye edilerek bir ayda tam 8 kilonun kontrollü olarak verilmesi mümkün olacaktır.

DiyetEnder SaraçKilo VermeZayıflama
Comments (0)
Add Comment